منتدى الفرح المسيحى  


العودة  

الملاحظات

إضافة رد
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  رقم المشاركة : ( 1 )  
قديم 11 - 01 - 2020, 09:37 PM
الصورة الرمزية walaa farouk
 
walaa farouk Female
..::| الإدارة العامة |::..

 الأوسمة و جوائز
 بينات الاتصال بالعضو
 اخر مواضيع العضو
  walaa farouk متواجد حالياً  
الملف الشخصي
رقــم العضويـــة : 122664
تـاريخ التسجيـل : Jun 2015
العــــــــمـــــــــر :
الـــــدولـــــــــــة : مصر
المشاركـــــــات : 373,229

ديسقوروس لن يتزحزح عن ايمانه
احنا هننادي بكلمة الحق!
وأنتوا اطعنوا فينا زي ما أنتوا عايزين!
إن شئتم أن تقلعوا أسنان ديسقوروس فاقلعوها!
ديسقوروس لن يتزحزح عن ايمانه!
كان يوحنا المعمدان أتنازل!

البابا ديسقوروس جمع أسنانه وجمع شعره المنتوف وأرسله لأولاده وقالهم.. هى دي ثمرة إيماني! ..هى دي ثمرة مخافتي من الله!

أنا هقول كلمة ترضي الإمبراطور؟!.. ليه؟ هو مفيش يوم دينونة؟! ليه مفيش حساب؟!

إزاي يا قديس ديسقوروس تقنعنا أن فيه يوم دينونة؟!
قال: بالمخافة اللي انا فيها دي.. بالشهادة للحق.. بالموت من أجل الحق.. بالموت من أجل الأمانة.. على حرف.. على كلمة!

بيقولوله كلامك غلط! يقولهم قولوا اللي تقولوه، انا عارف كلامي إيه؟ انت سيرتك غلط.. اشتموني زي ما انتوا عايزين ..أنا عارف سلوكي ايه الله يحكم فيا.. قالهم القديس بولس: أقل شىء عندي الله يحكم فى منكم.. مش انتوا اللي هتقيموني!!


المسيح له المجد قالوا عليه مختل.. قالوا عليه بعلزبول وببعلزبول يخرج الشياطين.. قالوا عليه به شيطان.. قالوا عليه أكول وشريب خمر.. قالوا عليه محب للعشارين والخطاة.. وهو له المجد قال: قولوا اللي تقولوه!

قالوله طب انزل من على الصليب لنرى ونؤمن! بردو ولا كأنه سامع قولوا اللي تقولوه.. احنا هننادي بكلمة الحق وانتوا أطعنوا فينا زي ما أنتوا عايزين.. احنا هننادي بكلمة ربنا وأنتوا إرفضوها زي ما انتوا عايزين!


إن شئتم أن تقلعوا أسنان ديسقوروس فاقلعوها.. ديسقوروس لن يتزحزح عن ايمانه.. وإن شئت ايتها الملكة ان تنتفي شعر لحيته فإنتفيه! ديسقوروس لن يتخلى عن إيمانه!

كان يوحنا المعمدان اتنازل! لكن الآباء عظماء وأقوياء عشان قدامهم مخافة الله يوم الدينونه ماثل قدام عينيهم.. السما المقبولة معروفة عندهم.. يوم الرب بالنسبة لهم مفهوم!


المسيح له المجد صعد على الصليب ومات من أجلنا عشان يعطينا حياة بقيامته.. احنا عايشين في هذا اليوم الذي صنعه الرب.. اليوم المقبول، والاسبوع المقبول، والشهر المقبول، والسنه المقبولة.. زمن الكنيسة ..زمن الحياة الأبدية اللي ربنا اعطاهولنا هنا.

العالم كله عايش في زمن واحنا اول ما نخش في جرن المعمودية بننتقل الى زمن آخر.. بنخرج من سنة العالم الى سنة الرب المقبولة.. بنخرج من أيام العالم الى يوم الرب الذي صنعه الرب، فلنفرح ولنتهلل فيه!


احنا مالناش غير ربنا.. الناس أبيقوريين على فلاسفة.. هيقعدوا يجادلوا ويتفلسفوا ، ويجيبوا من هنا وهنا ويقولك انت! ..قول يا حبيبي اللي انت عايز تقوله ..الحكاية مش جدال.. الحكاية موت!

المسيح له المجد مات من أجلنا..عشان الأحياء مننا لا يعيشوا فيما بعد لأنفسهم بل للذي مات من أجلهم وقام فنعيش بقى لربنا، نعيش لملكوت السموات .


نيافة الأنبا زوسيما أسقف أطفيح
رد مع اقتباس
إضافة رد


الانتقال السريع

قد تكون مهتم بالمواضيع التالية ايضاً
الموضوع
لا يجب أن تُلهيه عن ايمانه
مسكين من ضعف ايمانه
أكبر جبل جليد وزنه تريليون طن يتزحزح من مكانه!
اللي ايمانه قوي
هنيئا لمن لا يفقد ايمانه بي


الساعة الآن 05:49 AM


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2025