الموضوع
:
محمد عبد العزيز: "صباحي لو فكر في مصلحته كان ضرب كرسي في الكلوب"
عرض مشاركة واحدة
رقم المشاركة : (
1
)
28 - 05 - 2014, 11:19 AM
Mary Naeem
† Admin Woman †
الملف الشخصي
رقــم العضويـــة :
9
تـاريخ التسجيـل :
May 2012
العــــــــمـــــــــر :
الـــــدولـــــــــــة :
Egypt
المشاركـــــــات :
1,342,580
محمد عبد العزيز: "صباحي لو فكر في مصلحته كان ضرب كرسي في الكلوب"
محمد عبد العزيز: "صباحي لو فكر في مصلحته كان ضرب كرسي في الكلوب"
أشاد محمد عبد العزيز، أحد مؤسسي حركة «تمرد»، عضو حملة المرشح الرئاسي حمدين صباحي، بقرار صباحى بعدم الانسحاب من السباق الرئاسى الذي يتنافس فيه مع المشير عبد الفتاح السيسي.
وقال "عبد العزيز" في تدوينة له عبر صفحته الشخصية بموقع "فيس بوك"، اليوم الإثنين: "زايدت على حمدين ؟؟ شتمته وشتمت قراره، مشيت في الخط اللي شبكة الفساد والمصالح ونظام مبارك عايزك فيه، إن الثوار بعد ما بقى فيه شبه توحد مع حمدين سواء صوتوا له أو حتى قاطعوا بس احترموه أن نرجع تاني متفرقين".
وأضاف "عبد العزيز":"حمدين لو فكر في مصلحته الشخصية كان أسهل حاجة ضرب كرسي في الكلوب، لكن حمدين أرجل منك قرر أنه يستحمل كل ده وشتيمتك ومزايدتك عشان الوطن، حمدين اختار الموقف الصعب إداهم درس قوي وضربة موجعة بسحب مندوبينا وعدم حضور الفرز، وفي نفس الوقت عدم الانسحاب نهائيا حتى نضيع على الإخوان فرصة تاريخية لركوب المشهد من جديد من خلالنا، فكر بعقلك أرجوك مش بانفعال، أنا معاك يا حمدين ومش هتخلى عنك ابدا".
الأوسمة والجوائز لـ »
Mary Naeem
الأوسمة والجوائز
لا توجد أوسمة
بينات الاتصال لـ »
Mary Naeem
بينات الاتصال
لا توجد بينات للاتصال
اخر مواضيع »
Mary Naeem
المواضيع
لا توجد مواضيع
Mary Naeem
مشاهدة ملفه الشخصي
إرسال رسالة خاصة إلى Mary Naeem
زيارة موقع Mary Naeem المفضل
البحث عن كل مشاركات Mary Naeem