ÚÑÖ ãÔÇÑßÉ æÇÍÏÉ
ÞÏíã 05 - 03 - 2021, 05:13 PM   ÑÞã ÇáãÔÇÑßÉ : ( 34742 )
Mary Naeem Female
† Admin Woman †

ÇáÕæÑÉ ÇáÑãÒíÉ Mary Naeem

ÇáãáÝ ÇáÔÎÕí
ÑÞÜÜã ÇáÚÖæíÜÜÜÉ : 9
ÊÜÇÑíÎ ÇáÊÓÌíÜá : May 2012
ÇáÚÜÜÜÜÜÜÜÜãÜÜÜÜÜÜÜÜÜÑ :
ÇáÜÜÜÜÜÏæáÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÉ : Egypt
ÇáãÔÇÑßÜÜÜÜÜÜÜÇÊ : 1,412,158

ÇáÃæÓãÉ æ ÌæÇÆÒ
 ÈíäÇÊ ÇáÇÊÕÇá ÈÇáÚÖæ
 ÇÎÑ ãæÇÖíÚ ÇáÚÖæ

Mary Naeem ãÊæÇÌÏ ÍÇáíÇð

ÇÝÊÑÇÖí ÑÏ: æÌÈÜÜÜÜÜÜÜÉ ÑæÍíÜÜÜÜÜ(†)ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÉ íæãíÜÜÜÜÜÜÜÜÜÉ

Rugăciune către Maica Domnului

æÌÈÜÜÜÜÜÜÜÉ ÑæÍíÜÜÜÜÜ(†)ÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜÉ íæãíÜÜÜÜÜÜÜÜÜÉ

O, Preacurată Maică a Domnului, a puterilor de sus, împărăteasa cerului È™i a pământului, atotputernică apărătoare È™i tărie a noastră, primeÈ™te această cântare de laudă È™i de mulÈ›umire de la noi, nevrednicii robii tăi. ÃŽnalță rugăciunile noastre la tronul lui Dumnezeu È™i Fiul tău, ca să fie milostiv nedreptăților noastre. Să adauge harul Său tuturor celor ce cinstesc preacinstit numele tău È™i cu credință È™i cu dragoste se închină făcătoarei de minuni icoanei tale. Că nu suntem vrednici să fim miluiÈ›i de Dânsul È™i pentru aceasta năzuim la tine, că eÈ™ti acoperitoarea noastră È™i grabnică ajutătoare.

Auzi-ne pe noi, cei ce ne rugăm È›ie; ocroteÈ™te-ne pe noi cu atotputernicul tău Acoperământ È™i cere de la Dumnezeu Fiul tău să dea păstoriÈ›ilor noÈ™tri sfinÈ›enie, ca să privegheze È™i să ocârmuiască sufletele noastre; ocârmuitorilor de oraÈ™e, înÈ›elepciune È™i putere; judecătorilor, dreptate È™i necăutare la față; învățătorilor, minte È™i smerită înÈ›elepciune; asupriÈ›ilor, răbdare; asupritorilor, frică de Dumnezeu; celor mâhniÈ›i, răbdare È™i bucurie duhovnicească; neînfrânaÈ›ilor, înfrânare; È™i nouă, tuturor, duhul înÈ›elepciunii È™i al cucerniciei, duhul milostivirii È™i al blândeÈ›ii, duhul curăției È™i al dreptății. AÈ™a, Doamnă preasfântă, milostiveÈ™te-te asupra noastră È™i asupra neputinciosului tău popor.

Pe cei rătăciÈ›i povățuieÈ™te-i pe calea cea bună, pe cei bătrâni îi sprijineÈ™te, pe prunci îi păzeÈ™te È™i pe noi, pe toÈ›i, ne apără È™i ne ocroteÈ™te cu milostivirea ta. Pe toÈ›i, scoate-ne din adâncul păcatului È™i ne luminează ochii inimii noastre spre căutarea mântuirii. Milostivă fii nouă aici, în această viață, iar la înfricoșătoarea judecată să te rogi pentru noi către Fiul tău È™i Dumnezeul nostru. Că tu, Doamnă, eÈ™ti slava celor cereÈ™ti È™i nădejdea pământenilor. Tu eÈ™ti, după Dumnezeu, nădejdea È™i apărătoarea noastră, a tuturor celor ce ne rugăm È›ie cu credință. Deci ne rugăm È›ie, Atotputernică ajutătoarea noastră, È™i È›ie ne predăm pe noi înÈ™ine, unul pe altul È™i toată viaÈ›a noastră, acum È™i pururea È™i în vecii vecilor. Amin.

ÃŽmpărăteasa mea cea preabună È™i nădejdea mea, Născătoare de Dumnezeu, primitoarea săracilor È™i ajutătoarea străinilor, bucuria celor mâhniÈ›i È™i acoperitoarea celor necăjiÈ›i, vezi-mi nevoia, vezi-mi necazul, ajută-mi ca unui neputincios, hrăneÈ™te-mă ca pe un străin; necazul meu îl È™tii, deci dezleagă-l precum voieÈ™ti, că n-am alt ajutor afară de tine, nici altă mângâiere bună, ci numai pe tine, Maica lui Dumnezeu, ca să mă păzeÈ™ti È™i să mă acoperi, în vecii vecilor. Amin.

Preacurată Doamnă Stăpână, de Dumnezeu Născătoare Fecioară, care poÈ›i face tot binele, primeÈ™te aceste cinstite daruri, care se cuvin numai È›ie, de la noi nevrednicii robii tăi, Ceea ce eÈ™ti aleasă din toate neamurile È™i te-ai arătat mai înaltă decât toate făpturile cereÈ™ti È™i pământeÈ™ti. Căci pentru tine a fost cu noi Domnul puterilor È™i prin tine am cunoscut pe Fiul lui Dumnezeu È™i ne-am învrednicit de Sfântul Trup È™i de Preacuratul Lui Sânge. Pentru aceasta fericită eÈ™ti în neamurile neamurilor, ceea ce eÈ™ti de Dumnezeu fericită, mai luminată decât heruvimii È™i mai cinstită decât serafimii. Și acum, Preasfântă Stăpână de Dumnezeu Născătoare Fecioară, întru tot lăudată, nu înceta a te ruga pentru noi, nevrednicii robii tăi, ca să ne izbăvim de sfatul celui înÈ™elător È™i de toată primejdia, È™i să fim păziÈ›i nevătămaÈ›i de toată lovirea cea înveninată a diavolului; ci până în sfârÈ™it cu rugăciunile tale păzeÈ™te-ne pe noi neosândiÈ›i. Ca prin paza È™i cu ajutorul tău fiind mântuiÈ›i, slavă, laudă, mulÈ›umită È™i închinăciune, pentru toate să înălțăm, Unuia în Treime Dumnezeu, Ziditorul tuturor, acum È™i pururea È™i în vecii vecilor. Amin