منتدى الفرح المسيحى

منتدى الفرح المسيحى (https://www.chjoy.com/vb/index.php)
-   شبابيات الفرح المسيحى (https://www.chjoy.com/vb/forumdisplay.php?f=91)
-   -   لو قررت توصف 2017 هتقول إيه (https://www.chjoy.com/vb/showthread.php?t=529903)

walaa farouk 31 - 12 - 2017 10:59 PM

لو قررت توصف 2017 هتقول إيه
 
https://www.mrkzgulf.com/e2r6l42f0wmc


لو قررت توصف 2017 هتقول عليها إيه؟!
اتعودنا في نهاية كل سنة إننا نقعد نفكر ونقيّم السنة دي كانت إيه بالنسبة لنا ونشوف هي فعلًا سنة كويسة ولا من السنين الصعبة اللي في حياتنا ولا زيها زي أي سنة بتمر علينا وأهي أيام وبتعدي؟

وأنا بالنسبة لي كانت ٢٠١٧ من أصعب السنين اللي مرت في حياتي من فقدان ناس غاليين عندي وصدمتي في ناس تانيين وعدد مرات كبير من خيبات الأمل لا بأس به، قعدت أفكر إزاي كل الحاجات دي حصلت في سنة واحدة؟ طب إزاي أنا لسه عايش ومكمل حياتي وقادر أكتب الكلام ده دلوقتي أكيد في سبب مخليني أعمل كده بالرغم من كل اللي حصلي ده أنا قادر أكمّل.

لما قعدت أفكر لقيت إنه فيه أكتر من سبب أهمهم إرادتي إني مش هتكسر وهكمل مهما كانت الظروف وسندة ومعية ربنا في كل موقف صعب كنت بقف وبصرخ فيه وأقوله ليه، كفايه أوي كده، ليه مش بتتدخل، الحقني أرجوك بلاقي سندة وتشديد وكأن إيده بطبطب عليا.

فكر بطريقة مختلفة:-

أنا مش عارف السنة دي مرت عليك إزاي، ممكن تكون كانت كويسة وممكن تكون زي حالاتي كده، علشان كده أشجعك تفكر بطريقة تاني مختلفة، يمكن محتاج تاخد خطوات معينة تكمل بيها شموارك ، يمكن محتاج تقف مع نفسك واقفة تعيد فيها حساباتك، والسندة اللي الله بعتهالك عن طريق ناس يقفوا في ظهرك ويشجعوك وهو بيقولك أنا مش هسندك نفسياً وروحياً بس ، دا أنا كمان هخلي أولادي على الأرض هنا يساعدوك ويكونوا السند الحقيقي اللي تقدر تشوفني فيه، علشان تطمن إني معاك.

Mary Naeem 01 - 01 - 2018 11:34 AM

رد: لو قررت توصف 2017 هتقول إيه
 
أنا كمان هخلي أولادي على الأرض هنا يساعدوك ويكونوا السند الحقيقي اللي تقدر تشوفني فيه، علشان تطمن إني معاك.
ربنا يبارك حياتك

walaa farouk 01 - 01 - 2018 08:35 PM

رد: لو قررت توصف 2017 هتقول إيه
 
ميرسى كتير على مرورك الغالى ;)

marit jesus 03 - 01 - 2018 01:29 AM

رد: لو قررت توصف 2017 هتقول إيه
 
ميرسى على مشاركتك الجميلة

walaa farouk 03 - 01 - 2018 06:36 AM

رد: لو قررت توصف 2017 هتقول إيه
 
ميرسى على مرورك الغالى :)


الساعة الآن 09:00 PM

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2025