منتدى الفرح المسيحى

منتدى الفرح المسيحى (https://www.chjoy.com/vb/index.php)
-   الأسرة والطفل (https://www.chjoy.com/vb/forumdisplay.php?f=109)
-   -   ربى أبنك على احترامك (https://www.chjoy.com/vb/showthread.php?t=475137)

walaa farouk 17 - 02 - 2017 09:33 AM

ربى أبنك على احترامك
 
و إنتي بتربي إبنك متنسيش تعلميه يحترمك و يقدر مجهودك علشان هيكبر و يبقى كائن مقرف مبيحترمش الستات كلهم لأنه من البداية معرفش يحترمك، متسمحيلهوش يتدخل بينك و بين أبوه ولا يأخذ صف حد فيكم، متسمحيلهوش يغلط في حد قدامك و خصوصاً لو أخته أو خالته او اي واحدة ست قدامك و إنتي قاعدة زي كوز الدرة.
طبعاً هو من البداية لو كان شاف أبوه بيحترمك كان هو كمان عمل زيه!!!! لأ غلط، لأن ممكن تكوني أرمله أو مطلقة و بردو مش عارفة تربيه علشان شايفاه الكائن إللي محصلش. و لو متجوزة و جوزك بيعاملك بقلة أدب و قلة ذوق، فإنتي إللي سمحتيله يتعامل معاكي كدا من الأساس.

بطلي تتكلمي عن نفسك و جنسك بدونية و ألفاظ تقلل من شأنك، لما يسمعك بتتكلمي عن البنات و الستات القرايب أو الجيران بشكل مقزز طبيعي هيقرف منهم و يتعامل معاهم بتعالي.

إنتي سبب المشكلة، لما تقوليله " كل سنة و إنت طيب يا حبيب ماما" و يقولك و إنتي طيبة و لما أبوه يقولهاله يقوله " و حضرتك طيب" إعرفي إنك في حياة إبنك مجرد خدامة.

#ربوا_ولادكم_بقى

Rena Jesus 17 - 02 - 2017 09:39 AM

رد: ربى أبنك على احترامك
 
ميرسى ربنا يفرح قلبك

Mary Naeem 17 - 02 - 2017 01:02 PM

رد: ربى أبنك على احترامك
 
مشاركة جميلة جدا
ربنا يبارك حياتك

walaa farouk 18 - 02 - 2017 12:52 AM

رد: ربى أبنك على احترامك
 
ميرسى كتير على مروركم الغالى

MenA M.G 20 - 04 - 2017 06:54 PM

رد: ربى أبنك على احترامك
 
دائماً مُشاركاتَكْ رائْعة
موضوعك مُمَيز
ربنا يبارك خدمتك


الساعة الآن 09:19 PM

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2025